default_mobilelogo
default_mobilesplash

Top1-a

 

 

Bouwen is een bijzonder mooi en creatief vak. Ik zie het als een uitdaging om van een hoop stenen en hout en andere materialen iets moois, iets blijvend, iets eigens te maken; iets wat volledig aansluit bij de wensen van klanten en … waar men zich goed bij voelt. In de loop van de kwart eeuw, dat ik actief ben in de bouw heb ik naast mijn opleiding veel ervaring kunnen op doen op een breed vlak van de bouwtechniek en bouwpraktijk, zowel in de ruw- als afbouw.

 

Alle opdrachten voer ik uit in de wetenschap, dat u als klant jarenlang plezier moet beleven aan de verbouwing. Ik bouw niet omdat het moet, maar omdat ik er persoonlijk enorm veel plezier in heb. Het is mijn lust in mijn leven. Daarom voer ik elke klus uit alsof het voor me zelf is, want zelf wil ik ook jarenlang plezier hebben van wat ik maak. Een opdracht maak ik niet alleen, maar samen met u.
Natuurlijk hebt u als klant alleen met mijn bedrijf te maken. Toch hecht ik aan een gedegen en goed netwerk waarbinnen ik actief kan zijn.

Top1-b